Iltapäiväkerhomme Sirkkula

Meidän iltapäiväkerhossamme on joka päivä eri teemapäivä. Maanantai on salipäivä, tiiistaina askarrellaan, keskiviikkoisin on retkipäivä, torstaina maalataan ja perjantaina on lasten toiveiden päivä. Retkeilemme eri puistoihin, Kuopio-halliin, kirjastoon, Antikkalaan makkaranpaistoon/pulkkamäkeen, luistelemme ja käymme Puijon metsässä.

Askartelussa käytämme kierrätysmateriaaleja. Niitä olemme käyttäneet esimerkiksi peltilehmiin ja -possuihin. Vanhoista villapaidoista olemme purkaneet lankaa ja tehneet niistä esimerkiksi pöllöjä. Käytämme myös luonnonmateriaaleja vuodenaikojen mukaan. Saimme ulkoleikkeihin jääkristalleja, kun silppusimme maitopurkkeihin vähän silkkipaperia pohjalle ja kaadoimme lämmintä vettä. Sen jälkeen jäädytimme ne.

Kerran viikossa meillä on lasten omien toiveiden päivä, jolloin olemme esimerkiksi leiponeet, tuoneet oman lelun kotoa, kertoneet omia vitsejä ja leikkineet ulkona tuikkusta taskulamppujen kanssa. Vaikka jokaisella päivällä on teema, jää aikaa myös omaan tekemiseen, leikkimiseen kavereiden kanssa, meidän lasten keksimiin esityksiin ja muuhun. Iltapäiväkerhossa on mahdollisuus myös tehdä läksyt ja lepäillä.

Uusimmat

Kouluille

Väittelykisan finaalissa vastakkain Waltterin ja Minna Canthin koulujen joukkueet

Katso Uutisviisaiden väittelykilpailun loppuhuipennus

Tiedote yläkoulujen Uutisviisaat-väittely- ja nettikilpailusta

Alakoulujen Uutisviisaat nettikisa käynnistyy Sanomalehtiviikon tiistaina klo 9

Sanomalehtiviikko lähestyy

Nyt on ilmasto-talkoissa toiminnan aika

Uutisviisaat uudistuu

Sanomalehtiviikko jälleen tammikuun lopussa 28.1.–1.2.2019

Isompi budjetti tarpeen

Älypuhelinko turha?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.