Sanomalehtiviikkoa vietetään helmikuussa

Valtakunnallista sanomalehtiviikkoa vietetään 4.-8.2.2013. Sanomalehtiviikolla koulut voivat tilata ilmaiset lehdet luokkaan ja tutustua ilmaiseen verkkolehteen. Viikon aikana lehdessä on paljon aineistoa, jota voi hyödyntää koulujen oppitunneilla.

Tutustu verkkolehteen sanomalehtiviikolla

Savon Sanomat tarjoaa maksutta luettavaksi myös näköislehden verkossa.

sanomalehtiviikko_13.jpg

 

Kuvita juttu -piirustukilpailu alakouluille

Sanomalehtiviikolla maanantaina 4.2.2013 löydätte paikallisesta sanomalehdestä jutun, josta puuttuu kuva. Lehtikuvan paikalla on tyhjä ruutu. Koululaisten tehtävänä on kuvittaa kyseinen lehtijuttu. Kilpailusta lisää tietoa.

Pää auki! Mielipidekirjoituskilpailu yläkoululaisille

Pohjois-Savon sanomalehti opetuksessa -työryhmä järjestää koululaisille mielipidekirjoituskilpailun. Mielipidekirjoituksen aihe on vapaa. Kilpailun ajankohta on 4.-28.2.2013. Kilpailusta lisää tietoa.

Oppituntivinkit opettajille

Nyt voit tilata Sanomalehtien Liiton oppituntivinkit sanomalehden hyödyntämiseksi osaksi työtäsi. Oppituntivinkit käsittelevät teemoittain sanomalehden avulla esimerkiksi kouluvuoden tärkeitä tapahtumia, keskeisiä juhlapyhiä, vuodenaikoja ja merkittäviä uutistapahtumia. Tilaa vinkit osoitteesta http://www.sanomalehdet.fi/slop

Opettajalle maksutonta aineistoa

Opettajille on saatavilla erilaisia tehtävät vihkoja ja tulostettavia aineistoja. Julkaisut voi tilata tai tulostaa Sanomalehtien Liiton sivuilta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.