Itse punnitseva laukku tietää painonsa

Useimmille meistä on sattunut, että lentomatkalle pakattu matkalaukku painaakin enemmän kuin on sallittu. Eikä kylpyhuoneen vaaalle edestakaisin juokseminen laukun kanssa tunnu aina mielekkäältä.

Brittiläinen Expert Verdict -yhtiö on keksinyt matkalaukun, johon on liitetty lcd-näytöllinen vaaka. Vaaka on sijoitettu laukun kahvaan ja näyttö kertoo tarkalleen kuinka paljon laukku painaa.

Pakettiin kuuluu sekä ruumaan menevä laukku, jonka koko on 65x40 senttiä, että pienempi käsimatkatavaralaukku.

100 euron hintaiset laukut ovat myynnissä osoitteessa www.expertverdict.com.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Matkailu

"Jos kyltissä lukee runsten, se on U-käännöksen paikka" – Hanna Lehmusto, 39, suunnittelee matkansa mahdollisimman monen nähtävyyden kautta

Oletko voin ystävä? – Harva keksisi perustaa voibaarin, mutta nyt sellainen on olemassa

Lentäminen voi pian vähentyä Suomessa niin kuin Ruotsissa, sanoo matkailun trendejä arvioiva asiantuntija – "Lentovero ei yksin selitä ruotsalaisten heikentynyttä lentämisintoa"

Tästä ikonisesta nähtävyydestä julkaistaan eniten Instagram-kuvaviestejä – Enemmistö matkailijoista uskoo, että matka on entistä parempi, jos siitä tekee päivityksiä sosiaalisessa mediassa

Kapteeni Heikki Laakkosen vastuulla on valtava Sky Princess -alus, ja hän voi myös vihkiä hääpareja laivalla, mutta parasta ovat meret – "Silloin kun tuuli puhaltaa myrskylukemia, on helppo tehdä päätöksiä"

Meripäivinä ei ole kiire, mutta pian edessä on taas uusi satama – Viikon risteilyyn Välimerellä mahtuu runsaasti ohjelmaa ja elämyksiä

Passin ja henkilökortin hinnat laskivat vuoden alussa

Moni matkustaa joulun ja uudenvuoden aikaan – Pääsevätkö tähtisadetikut läpi turvatarkastuksesta, entä milloin Helsinki-Vantaalla on eniten ruuhkaa?

Färsaarilla on enemmän lampaita kuin ihmisiä ja huikean kauniit maisemat

Valtaosa konkurssiin menneen matkajätin lentotyöntekijöistä kohtaa "karun joulun" – Vain harva on saanut vakityön, osa työllistyneistä on kokenut palkanalennuksen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.