Karvakorville oma lentoyhtiö

Floridalaiset Alysa Binder ja Dan Wiesel sydämistyivät siinä määrin lentoyhtiöiden tapaan kuljettaa lemmikkejä rahtina ruumassa, että he perustivat karvakorville oman lentoyhtiön, Pet Airwaysin.

Binder ja Wiesel kiittävät bisnesideastaan jackrussellinterrieriään Zoea, joka kokonsa takia ei saanut tulla matkustamaan vaan joutui aina ruumaan. Binderin ja Wieselin mukaan koira on monia asioita, mutta rahtia se ei ole, eikä sitä sellaisena saisi kohdella.

Nyt Zoe ja muut sen lajitoverit lentävät mukavasti matkustamossa omissa turvallisissa kuljetuslaatikoissaan lentoemännän hellässä huomassa. Koirien lisäksi kissat ovat tervetulleita Pet Airwaysin lennoille. Yhtiön koneet ovat tyypiltään Beech 1900 -mallia, joiden normaali sisustus on riisuttu.

Pet Airwaysin ensimmäinen lento lennettiin Yhdysvalloissa heinäkuussa, ja yhtiön tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä sen kaikki lennot ovat täyteen varattuja kuukausiksi eteenpäin. Tällä hetkellä yhtiö lentää vain viiteen eri amerikkalaiseen kaupunkiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.