Näe Saimaa ja Olavinlinna ilmasta vesitasolla

Kesällä voi tutustua Savonlinnan maisemiin lintuperspektiivistä. Savonlinnan Matkailu Oy tarjoaa kaupungissa vieraileville matkailijoille ikimuistettavan lennon vesitasolla yläilmoihin. 15 minuutin lentomatkalla katsellaan miltä näyttää Olavinlinna ylhäältä päin.

Lentomatkalla koukataan myös Saimaan yläpuolelle. Pyrähdys maksaa 65 euroa henkilöltä ja lento toteutetaan, jos lähtijöitä on vähintään kolme. Neljäkin sopii samaan koneeseen.

Lennoista vastaa Hendell Aviation ja koneena on Cessna 206 Turbo -vesilentokone, jonka matkalentonopeus on noin 240 km/h.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Matkailu

"Jos kyltissä lukee runsten, se on U-käännöksen paikka" – Hanna Lehmusto, 39, suunnittelee matkansa mahdollisimman monen nähtävyyden kautta

Oletko voin ystävä? – Harva keksisi perustaa voibaarin, mutta nyt sellainen on olemassa

Lentäminen voi pian vähentyä Suomessa niin kuin Ruotsissa, sanoo matkailun trendejä arvioiva asiantuntija – "Lentovero ei yksin selitä ruotsalaisten heikentynyttä lentämisintoa"

Tästä ikonisesta nähtävyydestä julkaistaan eniten Instagram-kuvaviestejä – Enemmistö matkailijoista uskoo, että matka on entistä parempi, jos siitä tekee päivityksiä sosiaalisessa mediassa

Kapteeni Heikki Laakkosen vastuulla on valtava Sky Princess -alus, ja hän voi myös vihkiä hääpareja laivalla, mutta parasta ovat meret – "Silloin kun tuuli puhaltaa myrskylukemia, on helppo tehdä päätöksiä"

Meripäivinä ei ole kiire, mutta pian edessä on taas uusi satama – Viikon risteilyyn Välimerellä mahtuu runsaasti ohjelmaa ja elämyksiä

Passin ja henkilökortin hinnat laskivat vuoden alussa

Moni matkustaa joulun ja uudenvuoden aikaan – Pääsevätkö tähtisadetikut läpi turvatarkastuksesta, entä milloin Helsinki-Vantaalla on eniten ruuhkaa?

Färsaarilla on enemmän lampaita kuin ihmisiä ja huikean kauniit maisemat

Himoreissaaja Seppo Kuusinen on nähnyt jalkapalloa 40 maassa ja 200 stadionilla – "Matkailusta voi tulla riippuvaiseksi"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.