Venäläisille räätälöity matkailulehti

Venäläisille matkailijoille on räätälöity jälleen venäjänkielinen tietopaketti Kuopion seudusta ja sen matkailupalveluista. Neljännen Holiday Info -lehden on julkaissut pienkustantaja T-Sellmark Oy. Päätoimittaja-toimitusjohtaja on Tuija Vartiainen.

Kustantajan mukaan lehteä toimittaa tiimi, jossa on mukana syntyperäisiä venäläisiä. Näin lehteen on saatu mukaan aidosti venäläisiä kiinnostavia aiheita, kustantaja uskoo.

Lehti tarjoaa muun muassa makumatkan trendikkään sushin saloihin Suomen mäkijoukkueen päävalmentajan Janne Väätäisen johdolla. Perinteistä kuopiolaista osaamista ja paikallista historiaa esitellään puolestaan Marskin ryypyn ja Puijon tornin historiaa raottavissa jutuissa.

Lehden jakelualue on laajentunut Leppävirralle ja Varkauteen. Holiday Infoa jaetaan vuodenvaihteessa Kuopioon saapuville venäläisille heti rautatieasemalla ja turistibusseissa. Lisäksi lehteä on saatavana koko talven alueen hotelleista, ravintoloista, kauppakeskuksista ja Kuopio-infosta sekä Nilsiän Tahkolta.