Äijämuffinit pekonista

8 siivua pekonia

2 kananmunaa

1 dl kermaa

3 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

Viipaloi pekoni ja laita kylmälle pannulle. Ruskista pekoni rapsakaksi pannunlämpöä vähitellen nostaen. Jauha pekoni tehosekoittimessa rouheeksi. Säästä pannulla oleva rasva. Vatkaa munat ja kerma kuohkeaksi, mausta suolalla. Sekoita joukkoon jauhot vähän kerrallaan. Lisää pekonirouhe. Voitele muffinivuoat pekonirasvalla. Kaada taikina vuokiin puoliväliin. Paista muffinit 175C asteisen uunin alatasolla 15-20 minuuttia, kokeile kypsyys puutikulla. Kun tikkuun ei jää taikinaa, muffinit ovat kypsiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.