Ahvennyytit

300 g ahvenfileitä

2 porkkanaa

2 pienehköä sipulia

200 g herkkusieniä

180 g tuorejuustoa

1 rkl hunajaa

1 rkl sitruunamehua

0,5 tl suolaa

mustapippuria

tilliä

basilikaa

Paloittele fileet haarukkapaloiksi. Jaa ne neljälle foliolevylle, jonka päällä on leivinpaperin pala.

Siivuta sipuli ja vuole porkkanat kuorimaveitsellä suikaleiksi. Jaa ne nyyteille. Ripottele päälle suolaa, mausteet, loraus hunajaa ja sitruunaa.

Nostele folion nurkat yhteen ja kierrä tiiviiksi nyytiksi. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.