Ananaskiisseli

1 dl ananasmehua

4 dl vettä

2,5 rkl perunajauhoja

1 tlk ananaspaloja

Pinnalle sokeria

Mittaa ananasmehu, vesi ja perunajauhot kattilaan ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehahtaa.

Siirrä kiisseli pois kuumalta liedeltä ja anna jäähtyä.

Lisää jäähtyneeseen kiisseliin ananaspalat.

Ripottele pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi.

Uusimmat

Ruoka

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.