Appelsiinikakku

125 g margariinia

1 sitruunan raastettu kuori

3 kpl munaa

1,5 dl sokeria

2,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Kostuttamiseen:

1 dl appelsiinimehua

0,5 dl sokeria

0,5 dl vettä

 

Voitele ja jauhota kakkuvuoka.

Sulata rasva.

Raasta pesty sitruuna.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita.

Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 180 asteessa noin 40 minuuttia.

Kumoa kakku vuoasta ja jäähdytä.

Laita kakku takaisin vuokaan.

Kiehauta kostutusmehu ja kaada kakulle.

Uusimmat

Ruoka

APPELSIINIHYYTELÖ

Jouluinen possupata

GLÖGI

Rommirusinarahka

BROILERIPANNU

Onko tässä upein itsenäisyyspäivän kakku? Poimi nopeat ja hitaat vinkit tämän päivän jälkkäreihin

YLIKYPSÄÄ OMENAKYLKEÄ

NAKKIBORSSI

VEGAANINEN LANTTULAATIKKO

HELPPO PULLAKAKKU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.