Appelsiinilohi

1 kg lohifile

pala inkivääriä

4 appelsiinia

2 dl manteleita

1 limen mehu

1 tl sitruunapippuria

1 tl suolaa

½ dl tillisilppua

Aseta kuivattu lohifile uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle suola, pippuri, limenmehu ja tillisilppu. Pese ja viipaloi appelsiinit ohuiksi renkaiksi ja asettele lohifileen päälle. Kypsennä appelsiinilohi 200 asteisessa noin puolisen tuntia. Poista appelsiiniviipaleet pinnalta ennen tarjoilua. Maistuu uusien perunoiden ja kermaviilikastikkeen kera.

Uusimmat

Ruoka

TÄYTETYT PUNAJUURET

CURRYOHRA Uunijuusto

Lanttu-omenalaatikko

Hiekkamakeiset

HERNETUUVINKI

Maa-artisokkakeitto

Mausteiset kasvispadat ja -kastikkeet polttelevat mukavasti pakkaspäivinä – 3 reseptiä

Kukkakaalisalaatti

KINKKUMUNAKAS MIKROSSA

PIKAISET HIRVIPULLAT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.