Appelsiinilohi

1 kg lohifile

pala inkivääriä

4 appelsiinia

2 dl manteleita

1 limen mehu

1 tl sitruunapippuria

1 tl suolaa

½ dl tillisilppua

Aseta kuivattu lohifile uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle suola, pippuri, limenmehu ja tillisilppu. Pese ja viipaloi appelsiinit ohuiksi renkaiksi ja asettele lohifileen päälle. Kypsennä appelsiinilohi 200 asteisessa noin puolisen tuntia. Poista appelsiiniviipaleet pinnalta ennen tarjoilua. Maistuu uusien perunoiden ja kermaviilikastikkeen kera.

Uusimmat

Ruoka

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Kookos-siemenleipä

Banaanipannarit, maidoton

Marja -kookosmuffinit (12 kpl)

Tom kah kai, Thaimaalainen kanakeitto

Puolukkapilvi

Haluatko hurmata glögi-illalla? Näillä resepteillä isket sekä vaalean että tumman glögin ystävien makuhermoon

Punajuuri-ohrasalaatti

Pizzarulla

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.