Domino-valkosuklaajuustokakku

Pohja:

200 g piparkakkuja

1 dl juoksevaa margariiniä

Täyte:

2 tl liivatejauhetta

1 prk (2 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 prk (200 g) maustamatonta tuorejuustoa

250 g maitorahkaa

2 tl vaniljasokeria

100 g valkosuklaata

2 rkl puristettua appelsiinimehua

1 pkt (13-14 kpl) tummia Domino-täytekeksejä

Koristeluun:

dl sokeria

Kiinnitä irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin kelmua.

Hienonna piparkakut monitoimikoneessa ja lisää seokseen margariini. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi. Laita vuoka jääkaappiin kovettumaan ja odottamaan täytettä.

Vaahdota vaniljakastike ja sekoita siihen tuorejuusto sekä maitorahka. Mausta vaniljasokerilla.

Sulata suklaa mikrossa pienellä teholla välillä sekoittaen. Anna suklaan jäähtyä hetki ja sekoita se juustoseokseen.

Kuumenna appelsiinimehu ja liuota liivatejauhe mehuun. Kaada liivateliemi hieman jäähtyneenä, ohuena norona juustoseokseen.

Leikkaa Domino-keksit neljään osaan. Kaada puolet täytteestä vuoan pohjalle. Asettele keksipalaset tasaisesti täytteen päälle. Kaada loppu täyte vuokaan ja tasoita pinta. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Sulata sokeri pannulla ja anna sokerin paahtua. Tee sulasta sokerista koristeita leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille. Koristele sokerikoristeilla.