FENKOLI-MAISSIKEITTO

1 fenkoli

2 porkkanaa

1 sipuli

öljyä

8 dl vettä

200 g maissia

1 kasvisliemikuutio

2 valkosipulinkynttä

1⁄2 tl mustapippuria

suolaa

kirveliä tai persiljaa

Leikkaa fenkoli neljään osaan ja edelleen ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi porkkanat ja kesäkurpitsa ja

silppua sipuli.

Kuullota kasvikset kattilassa tilkassa öljyä. Lisää vesi ja anna kiehua 5 min. Lisää maissi, kesäkurpitsa, valkosipuli, liemikuutio ja mausteet.

Anna fenkoli-maissikeiton kiehua noin 10 min. Tarkista maku ja lisää valmiin keiton pinnalle kirveli- tai persiljasilppua.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.