FOCACCIA

3 dl vettä

2 tl sokeria

1⁄2 tl suolaa

1⁄2 tl valkosipulijauhetta

1 pss kuivahiivaa

6-7 dl sämpyläjauhoja

1⁄2 dl öljyä

Voiteluun: 1⁄2 dl öljyä

3 valkosipulinkynttä murskana

1 tl rosmariinia

Sekoita kädenlämpöiseen veteen suola, sokeri ja valkosipuli. Lisää osa jauhoista ja kuivahiiva.

Loput jauhot vähitellen ja öljy. Vaivaa taikina tasaiseksi. Kohota lämpimässä paikassa 20 min. Jaa

12 osaan ja nosta palat pellille. Taputtele pyöreiksi leiviksi. Kohota 20 min. Painele kohonneisiin

leipiin koloja. Sekoita yrttiöljyn aineet keskenään. Voitele yrttiöljy leipien pinnalle. Paista 225 asteessa 8-10 min.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.