Folionyytit nuotiolla

(4 annosta)

400 g kirjolohta

1 keskikokoinen kesäkurpitsa

4 tomaattia

200 g salaattijuustoa valkosipuli-öljymarinadissa

suolaa, sitruunapippuria

yrttisekoitusta

foliota, leivinpaperia

Viipaloi tomaatit, kesäkurpitsa ja kirjolohi senttimetrin siivuiksi.

Mausta lohiviipaleet sitruunapippurilla ja suolalla.

Aseta foliopalojen päälle palat leivinpaperia ja jaa kasvikset tasaisesti jokaiseen nyyttiin.

Mausta kasvikset suolalla ja yrttisekoituksella.

Laita kasvisten päälle lohiviipaleet ja marinoituja salaattijuustokuutioita.

Lorauta vielä kunkin nyytin päälle aavistus marinadia.

Sulje reunat nyytin muotoon ja paista hiilloksella noin 20 minuuttia, kunnes kala on kypsä.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.