Folionyytit nuotiolla

(4 annosta)

400 g kirjolohta

1 keskikokoinen kesäkurpitsa

4 tomaattia

200 g salaattijuustoa valkosipuli-öljymarinadissa

suolaa, sitruunapippuria

yrttisekoitusta

foliota, leivinpaperia

Viipaloi tomaatit, kesäkurpitsa ja kirjolohi senttimetrin siivuiksi.

Mausta lohiviipaleet sitruunapippurilla ja suolalla.

Aseta foliopalojen päälle palat leivinpaperia ja jaa kasvikset tasaisesti jokaiseen nyyttiin.

Mausta kasvikset suolalla ja yrttisekoituksella.

Laita kasvisten päälle lohiviipaleet ja marinoituja salaattijuustokuutioita.

Lorauta vielä kunkin nyytin päälle aavistus marinadia.

Sulje reunat nyytin muotoon ja paista hiilloksella noin 20 minuuttia, kunnes kala on kypsä.