Glögipäärynät

700g päärynöitä

0,5 l glögiä

ohrakasta, maizzenaa tai perunajauhoja

vaniljakastiketta

Kuori päärynät. Poista siemenkodat. Pane glögi kattilaan kiehumaan ja lisää päärynät tasakokoisina lohkoina.

Nosta lohkot hiukan napakantuntuisina tarjoiluastiaan. Suurusta glögi kylmään veteen liuotetulla ohrakkaalla, maizzenalla tai perunajauhoilla. Kaada kastike lohkojen päälle. Tarjoa vaniljakastikkeen kera. Suutuntumaa ja jouluisuutta voi lisätä sirottelemalla päälle vielä mantelirouhetta.

Uusimmat

Ruoka

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.