Gluteeniton mustikkapiirakka

100 g voita

½ dl sokeria

2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta

1 kpl kananmuna

½ dl kaurahiutaleita

1 tl leivinjauhetta

½ l mustikoita

2 kpl kananmunia

1 prk kermaviiliä

2 dl sokeria

Sulata voi ja jäähdytä. Vatkaa voi sokerin kanssa vaahdoksi, lisää kananmuna ja vaahdota lisää. Lisää hiutaleet, jauhot ja leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi haarukkavatkaimella. Voitele vuoka ja painele taikina pohjalle ja reunoille. Sekoita 2 kananmunaa ja kermaviili sokerin kanssa tasaiseksi. Kaada pohjan päälle ensin mustikat ja kermaviiliseos päälle. Kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 35-45 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.