Gratinoitua hummeria

1 pakastehummeri (noin 300 g) 2 henkeä kohden

1 pussi hummerikastiketta

kermaa

hummerifondia

rose-, musta- ja valkopippuria

tillisilppua

konjakkia liekittämiseen

Halkaise hummeri pituussuunnassa halki, ota lihat kulhoon ja muut sisukset roskiin. Huuhtele kylmällä vedellä panssarikuoret ja laita uunipannulle.

Tee kastikepohja valmiista hummerikastikeaineksesta, paranna kermalla ja fondilla, valkoviinillä, rosepippurilla, tillisilpulla ja mustapippurilla.

Liekitä hummerin lihat konjakilla.

Lisää kastikkeeseen lihat ja täytä panssarit. Gratinoi uunissa juuri ennen esille laittoa.

Uusimmat

Ruoka

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.