Grillattu silli

vähäsuolainen sillifilee

1 dl hakattua tilliä

0, 5 dl mietoa sinappia

2 rkl sitruunamehua

2 rkl voita

suolaa ja pippuria

Silli on monikäyttöinen kala. Vähäsuolainen sillifilee sopii myös grillattavaksi. Sillin hieman terävä makumaailma kaipaa monisävyisen, rasvaa ja suolaa sietävän maustamisen.

Sekoita aineksista tahna. Voitele sillä sillifilee ja paahda 3-6 minuuttia. Käännä filee ja tee sama toiselle puolelle. Tarjoa kuumana nuorten perunoiden kera.

Uusimmat

Ruoka

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.