Halloumijuustosalaatti hunaja-rosmariinikastikkeella

1 ruukku tammenlehtisalaattia

1 ruukku roomansalaattia

1 ruukku rucolaa

puolikas kurkku

2 avokadoa

1 - 2 rkl sitruunamehua

balsamiviinietikkaa

rouhittua mustapippuria

4 viipaletta paahtoleipää

4 viipaletta halloumijuustoa

Kastikkeeseen:

4 rkl juoksevaa hunajaa

1 tl balsamietikkaa

tuoretta rosmariinia

Revi salaatinlehdet suoraan neljälle lautaselle. Paloittele joukkoon kurkku. Kuori ja paloittele avokadot ja purista päälle hiukan sitruunaa. Lisää salaattiin. Pirskota balsamietikkaa ja rouhittua mustapippuria. Huuhtele halloumiviipaleita juoksevassa vedessä. Kuivaa juusto ja pariloi tai paahda pannulla. Paahda leipäviipaleet ja aseta päälle halloumijuustopalat, siirrä salaattipedille.

Valmista kastike sekoittamalla hunaja, balsamietikka ja silputtu rosmariini. Lisää kastiketta salaatin päälle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.