Halva-puolukkatorttu

Pohja:

4 munaa

1,5 dl sokeria

0,75 dl vehnäjauhoja

3 rkl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

2 dl puolukoita

3 rkl sokeria 70–100 g halvaa

1 prk maitorahkaa

1 dl kuohukermaa vaahdotettuna

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahdon joukkoon samalla sekoittaen. Paista leivinpaperin päällä pellillä noin 8 minuuttia 225 asteessa. Kumoa kypsänä sokeroidulle leivinpaperille jäähtymään. Soseuta puolukat ja lisää joukkoon muut täyteaineet ja levitä se pohjan päälle ja kääri rullaksi. Kuorruta kermavaahdolla ja koristele puolukoilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.