Haudutetut  kuhafileet

600 g kuhafileitä

50 g voita

suolaa, valkopippuria

20 cm purjoa

ruukku tilliä

8 roseepippuria

n. 3 dl kuivaa valkoviiniä

 

Keitä purjosilppua voissa viitisen minuuttia kannen alla.

Lisää viini, suolaa ja pippurit.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Laita kuha annospaloiksi, suolaa ja pippuroi molemmin puolin.

Kaada sipuliseos laakeaan paistinpannuun, lisää tillisilppu ja fileet.

Anna hautua miedolla lämmöllä. Käännä fileet 5 minuutin kuluttua.

Tarjolle sitruunaviipaleita kalojen päälle, viereen porkkanaviipaleita, joiden keitinvedessä on hunajaa ja pari kuivattua lipstikan lehteä.

Koristeeksi roseepippureita ja tilliä. Haudutusliemi erikseen perunoille kastikkeeksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.