Haukipullat

400 g haukea tai muuta valkoista kalaa

1 kananmuna

1 dl kuohukermaa

0,75 dl korppujauhoja

1 pieni sipuli

ripaus tilliä

n. 1 tl suolaa

0,5 tl sitruunapippuria

voita tai öljyä paistamiseen

Turvota korppujauho kermassa. Paloittele perattu ja nahaton kala.

Sekoita sauvasekoittimella kalapalat, kermakorppujauhoseos, muna ja sipuli tasaiseksi massaksi. Mausta taikina suolalla, tillillä ja pippurilla.

Muotoile taikinasta pullia tai pihvejä ja paista ne pannulla voin tai öljyn kanssa kauniin ruskeiksi. Pullat tai pihvit voi paistaa myös uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Tarjoile esim. perunasoseen kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.