Helppo espanjalainen perunamunakas

2 rkl öljyä

400 g peruna-sipulisekoitusta (pakaste)

6 munaa

4 rkl vettä

1 tl suolaa

1/4 tl valkopippuria

Kuumenna rasva pannulla, lisää peruna-sipulisekoitus ja kypsennä muutama minuutti sekoitellen.

Nosta pannu sivuun ja jäähdytä. Sekoita munat, vesi ja mausteet kulhossa, lisää peruna-sipulisekoitus. Kuumenna pannu, lisää rasvaa tarvittaessa ja kaada munakasseos pannulle. Kypsennä miedolla lämmöllä, kunnes munakas on hyytynyt. Käännä munakas lautasen avulla ja jatka kypsennystä vielä muutama minuutti. Tarjoa heti kuumana tai jäähtyneenä suupaloiksi leikattuna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.