Helppo hiivaleipä

<p> Tämä leipä valmistuu ilman taikinan vaivaamista, kunhan on hieman aikaa käytettävissä. </p> <p> Sekoita ensin kulhossa puukauhalla: </p> <p> <b>&frac12; l vettä </b> </p> <p> <b>1&frac12; dl kaurahiutaleita </b> </p> <p> <b>vajaa rkl suolaa</b> </p> <p> Anna seoksen &quot;muhia&quot; keittiön työpöydällä liinan alla n. 1 h. </p> <p> Lisää sitten kulhoon: </p> <p> <b>&frac12; pkt hiivaa murusina </b> </p> <p> <b>n. 9 dl vehnäjauhoja</b> </p> <p> Anna seoksen taas &quot;muhia&quot; liinan alle n. 1 h. </p> <p> Kaada taikina nuolijaa apuna käyttäen leivinpaperin päälle uunipellille. Muotoile nuolijalla taikina leivän muotoon. Paista leipää 200&ordm;:ssa n. 1 h. </p> <p> Muista jäähdyttää leipä liinan alla ennen viipalointia. Maistuu keiton kera tarjottuna. </p>