Helppo tonnikalakastike

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

1 prk tonnikalaa

1 prk maustettua ruokakermaa (3 juustoa, kippari tai mustapekka)

1 rkl öljyä

soijakastiketta

musta- tai valkopippuria

Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota niitä kuumassa öljyssä paistinpannussa.

Lisää valutettu tonnikala.

Sekoita ja lisää kerma.

Anna kastikkeen kiehua hiljaisella lämmöllä muutaman minuutin.

Mausta ja tarkista maku.

Tarjoa keitetyn pastan ja salaatin kanssa.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.