Hillosipulit

1 kg hillosipuleja

vettä

liemi:

2,5 dl vettä

175 g sokeria

4 dl väkiviinaetikkaa

pala muskottikukkaa

10 valkopippuria

pala inkivääriä

muutama neilikka

Pane huuhdotut hillosipulit hetkeksi kiehuvaan veteen ja

kuori ne. Kiehauta etikka, vesi, sokeri ja mausteet. Ota inkivääri pois liemestä ja lisää sipulit. Keitä sipuleita hiljalleen, kunnes ne ovat läpikuultavia ja pehmeitä. Tölkitä niin, että sipulit ovat liemen peitossa.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.