Hovijälkiruoka

1 dl suklaakastiketta

6-8 kpl marenkeja

3 säilykepersikan puolikasta

0,5-1 dl kuohukermaa

1 dl maitorahkaa

1 rkl sokeria

1 tl vaniljasokeria

Valmista suklaakastike alla olevan ohjeen mukaan.

Valmista marengit mikrossa.

Kuutioi persikat.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita vaahto ja maitorahka. Mausta seos sokerilla ja vanilliini- tai vaniljasokerilla.

Asettele tarjoiluvadille kerroksittain marenkeja, kermarahkaa ja persikkakuutioita.

Koristele suklaakastikkeella.

Suklaakastike

2 rkl siirappia

1,5 rkl kaakaojauhetta

1 tl perunajauhoja

Sekoita kaikki aineet kattilassa.

Kiehauta seos koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa muutaman kerran.

Jäähdytä tarvittaessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.