Hunajasipulit

1 kg pieniä sipuleita

vettä

nippu tuoretta oreganoa

liemi:

2 dl väkiviinaetikkaa

5 dl vettä

1 dl hunajaa

1 tl kokonaisia valkopippureita

Kasta sipulit kuumaan veteen ja kuori ne, leikkaa suuret sipulit lohkoiksi.

Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää sipulit. Keitä, kunnes ne ovat läpikuultavia. Lado sipulit vuorotellen oreganon oksien kanssa lasitölkkeihin.

Kaada liemi päälle ja sulje tölkit. Säilytä kylmässä.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.