Hunnutetut marjat

Kovakuorisia marjoja

munanvalkuaista

sokeria

Ota pakastetut marjat sulamaan puoleksi vuorokaudeksi paperiliinalle ja kuivaa hyvin. Valitse marjoista isoimmat ja ehjimmät.

Vaahdota munanvalkuainen kovahkoksi vaahdoksi ja kierittele siinä marjoja niin, että ne kauttaaltaan vaahdottuvat.

Levitä tomusokeria teesihdin läpi leivinpaperilla päällystetylle pellille. Pudottele vaahdotetut marjat harvakseltaan sokeriin ja heiluttele peltiä edestakaisin niin, että marjat pyörivät ja niiden pintaan tarttuu kerros sokeria.

Anna marjojen kuivahtaa kymmenisen minuuttia. Toista vaahtokylpy ja tomusokerointi niin moneen kertaan kuin näet tarpeelliseksi. Kuivuneita marjoja voit säilyttää muutaman päivän laakeassa astiassa. Parhaimmillaan ne ovat parin vuorokauden kuluttua.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.