Itämainen jauhelihakastike

1/2-1 sipulia

(1 valkosipulinkynsi)

200 g jauhelihaa

0,5 rkl soijakastiketta

0,5 tl suolaa

0,25 tl valkopippuria

1/2 paprika

1/2-1 porkkana

1 dl pakastepapuja

1 ananasrengas

1 tomaatti

1 rkl öljyä

1 rkl tuoretta inkivääriä tai

1 tl inkiväärijauhetta

0,25 tl chilipippuria

Suurus:

1,5 dl vettä

1 rkl ananasmehua

0,5 rkl perunajauhoja

Kuori ja hienonna sipuli (ja valkosipulinkynsi). Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli. Mausta jauheliha soijalla, suolalla ja valkopippurilla. Huuhtele ja suikaloi paprika. Pese, kuori ja suikaloi porkkana. Paloittele ananasrengas. Huuhtele ja kuutioi tomaatti. Mittaa öljy kattilaan tai paistinpannuun. Lisää kasvikset ja kääntele niitä kuumassa kattilassa tai pannussa muutama minuutti. Mausta kasvikset inkiväärillä ja chilillä. Lisää jauheliha kasvisten joukkoon. Sekoita suurus. Kaada suurus pannuun tai kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Hauduta ruokaa noin 5 minuuttia. Tarkista maku.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.