Jauheliha-pekonikääröt

500 g sika-nautajauhelihaa

1 sipuli

2 dl kermaa / maustettua ruokakermaa

1 dl korppujauhoja

1 kananmuna

1 tl suolaa

1 tl timjamia

0,5 tl valko- tai maustepippuria

ohuita pekonisiivuja

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota silppu pannulla rasvassa. Anna jäähtyä. Turvota korppujauhot kermassa. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin paksuhkoja 3–4 cm pitkiä tankoja. Leikkaa pekonisiivut kahteen osaan. Kierrä palat jauhelihatankojen ympärille. Nosta tangot uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa keskitasolla 200 asteessa n. 25 minuuttia tai kunnes pekoni on rapeaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.