Jauhelihakeitto

300 g nautajauhelihaa

1 iso sipuli

3 rkl tomaattisosetta tai salsakastiketta

1 pss aurinkokasviksia (pakaste)

6-7 dl vettä (ja 1/2 lihaliemitiiviste)

noin 150 g kevytsulatejuustoa

hiukan mustapippuria ja suolaa

hienonnettua persiljaa

Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha ja sipuli kattilassa. Lisää tomaattisose ja pakastekasvikset sekä vettä (ja liemitiiviste). Kuumenna kiehuvaksi ja keitä muutama minuutti. Lisää liemeen sulatejuustonokareita. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Tarkista maku ja lisää keittoon hienonnettua persiljaa.

Vinkki! Keittoon saa vaihtelua valitsemalla sulatejuusto- ja kasvisuutuuksia.

Uusimmat

Ruoka

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.