Juhlavat mannaylioppilaat

1 l maitoa

1 rkl voita

1,5 dl mannasuurimoita

0,5 tl suolaa

2 rkl sokeria

3 rkl sitruunamehua

1 dl kivettömiä rusinoita

1 dl kermavaahtoa

1 tl vaniljasokeria

suklaa- tai marjakastiketta

(pieniä) kuppeja

Sulata voi puurokattilassa, kiehauta maito lisää suola ja vatkaa mannasuurimot sekaan. Hauduta välillä sekoittaen kypsäksi. Lisää sokeri ja sitruunamehu. Kastele kupit ja jaa rusinat niiden pohjalle. Nostele puuroa tasaiset määrät kuppeihin jäähtymään.

Kumoa jäähtynyt puuro kupeista leipälautasille ja lisää vaniljasokerilla maustettu kermavaahtolakki siten, että rusinalippa jää näkyviin. Kaada suklaa- tai marjakastikkeesta lakin ympärille peili.

Uusimmat

Ruoka

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.