Juureskalkkunapata

4 kalkkunaleikettä

1 kesäkurpitsa

1 paprika

4 porkkanaa

2 palsternakkaa

2 sipulia

2 punajuurta

1 laakerinlehti

1 tl suolaa

1 prk yrttistä tomaattimurskaa

2 dl vettä

2 kasvisfondikuutiota

2 tl siirappia

3 rkl öljyä

Pese, kuori ja pilko juurekset, paprika ja kesäkurpitsa. Kypsennä kasviksia ja juureksia pienessä erässä paistinpannulla. Kaada kaikki uunivuokaan. Pilko kalkkunat paloiksi ja ruskista öljyssä. Lisää mausteet, kiehauta vesi ja sulata sinne kasvisfondit, lisää siirappi ja tomaattimurska. Kaada seos vuokaan. Kypsennä kannen alla 175 asteessa 1,5 tuntia.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.