Juureskalkkunapata

4 kalkkunaleikettä

1 kesäkurpitsa

1 paprika

4 porkkanaa

2 palsternakkaa

2 sipulia

2 punajuurta

1 laakerinlehti

1 tl suolaa

1 prk yrttistä tomaattimurskaa

2 dl vettä

2 kasvisfondikuutiota

2 tl siirappia

3 rkl öljyä

Pese, kuori ja pilko juurekset, paprika ja kesäkurpitsa. Kypsennä kasviksia ja juureksia pienessä erässä paistinpannulla. Kaada kaikki uunivuokaan. Pilko kalkkunat paloiksi ja ruskista öljyssä. Lisää mausteet, kiehauta vesi ja sulata sinne kasvisfondit, lisää siirappi ja tomaattimurska. Kaada seos vuokaan. Kypsennä kannen alla 175 asteessa 1,5 tuntia.

Uusimmat

Ruoka

Hirssipuuro

Jugurttikastike salaatille Kanajauhelihapihvit

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Kookos-siemenleipä

Banaanipannarit, maidoton

Marja -kookosmuffinit (12 kpl)

Tom kah kai, Thaimaalainen kanakeitto

Puolukkapilvi

Haluatko hurmata glögi-illalla? Näillä resepteillä isket sekä vaalean että tumman glögin ystävien makuhermoon

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.