Juuressose

500 g perunoita

350 g porkkanoita

150 g lanttua

75 g juuriselleriä

vettä, suolaa

1,5 dl maitojauhetta

3 rkl margariinia

(hiven muskottia)

 

Kuori ja leikkaa juurekset lohkoiksi. Keitä ne vähässä vedessä kypsiksi. Ota keitinvesi talteen. Soseuta juurekset sähkövatkaimella. Sekoita soseeseen maitojauhe, margariini sekä keitinlientä noin 2 dl niin, että soseesta tulee sopivan sakeaa. Mausta muskotilla.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.