Juusto-kinkkuquesadilla

(4 annosta)

1 prk (200 g) raejuustoa

100 g kesäkurpitsaa

4-5 viipaletta (50 g) palvikinkkua

puoli pussia (a´150 g) mozarella raastetta

ripaus suolaa ja mustapippuria

4 vehnätortillaa

Paistamiseen: rasvaa

Valuta raejuusto. Viipaloi kesäkurpitsa juustohöylällä. Lisää viipaleet, suikaleiksi leikattu kinkku sekä juustoraaste raejuuston joukkoon. Mausta seos.

Levitä täytettä neljän tortillan toisille puoliskoille. Taita kaksin kerroin. Sulata rasva pannulla.

Nosta kaksi quesadillaa suorat sivut vastakkain. Paista 2-4 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes paistopinta on kauniin ruskea.

Siirrä lautaselle ja leikkaa 4-6 palaan.Tarjoa salaatin kanssa pikkuruokana tai välipalaksi maidon kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.