Juustoinen peruna-lohilaatikko

8-10 perunaa

1-2 porkkanaa

1 sipuli

100-200 g kylmäsavulohta

0,5-1 dl silputtua tilliä jai ruohosipulia

3 dl kolmen juuston ruokakermaa

1 rasia sulatejuustoa

0,25 tl sitruunapippuria

Kuori vihannekset ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli.

Levitä puolet viipaloiduista kasviksista laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle kalaviipaleet, tillisilppu ja loput kasvikset.

Mittaa kattilaan ruokakerma ja sulatejuusto nokareina. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta pippurilla ja suolalla. Kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa noin 1 t. ja 15 min.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.