Juustomarenki

4 kpl valkuaista

1,5 dl goudajuustoraastetta

Eroittele keltuaiset valkuaisista ja vaahdota kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon juustoraaste varovasti käännellen. Nosta lusikan avulla nokareita leivinpaperoidun uunipellin päälle. Paista uunin yläosassa 150 asteessa 10 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja anna marenkien vielä kypsyä jälkilämmöllä 3 tuntia tai yön yli.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.