Juustopiirakka

<p> (8 annosta) </p> <p> Pohja: </p> <p> <b>150 g voita </b></p> <p> <b>3 dl vehnäjauhoja </b></p> <p> <b>2 rkl kylmää vettä</b> </p> <p> Täyte: </p> <p> <b>1 prk kermaviiliä </b></p> <p> <b>1 prk ranskankermaa </b></p> <p> <b>3 kananmunaa </b></p> <p> <b>300 g gruy&egrave;re-juustoa tai muuta voimakkaan makuista juustoa raastettuna </b></p> <p> <b>ripaus suolaa, mustapippuria </b></p> <p> <b>1 dl makeaa chilikastiketta</b> </p> <p> Pohja: Nypi pehmeän voin joukkoon jauhot niin, että seos muuttuu murumaiseksi. </p> <p> Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. </p> <p> Kääri taikina kelmuun ja anna jähmettyä hetki jääkaapissa. </p> <p> Täyte: Sekoita kermaviili, ranskankerma, kananmunat, juustoraaste ja chilikastike. Mausta suolalla ja pippurilla. </p> <p> Painele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte pohjan päälle. </p> <p> Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. </p> <p> Jäähdytä ja tarjoa vihreän salaatin kanssa. </p>