KALAPAISTOS

1 kg perunoita

1 l vettä

1⁄2 tl suolaa

1 pss pakastepinaattia

2 keltuaista

1 rkl margariinia

2 rkl maitoa

Täyte:

400g lohifileetä

200 g katkarapuja

1 dl ruokakermaa

1 ruukku tilliä

2 rkl sitruunamehua

1⁄2 tl suolaa

2 tl roseepippuria

Keitä ja soseuta perunat. Lisää pinaatti ja sekoita kunnes sulaa. Notkista seosta tarvittaessa keitinliemellä. Lisää keltuaiset, margariini ja maito. Lado voideltuun vuokaan suikaloitu lohi ja katkaravut. Kaada päälle kerma. Mausta. Levitä päälle peruna-pinaattisose ja paista 225 asteessa n. 30 min.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.