1 kg perunoita
1 l vettä
1⁄2 tl suolaa
1 pss pakastepinaattia
2 keltuaista
1 rkl margariinia
2 rkl maitoa
Täyte:
400g lohifileetä
200 g katkarapuja
1 dl ruokakermaa
1 ruukku tilliä
2 rkl sitruunamehua
1⁄2 tl suolaa
2 tl roseepippuria
Keitä ja soseuta perunat. Lisää pinaatti ja sekoita kunnes sulaa. Notkista seosta tarvittaessa keitinliemellä. Lisää keltuaiset, margariini ja maito. Lado voideltuun vuokaan suikaloitu lohi ja katkaravut. Kaada päälle kerma. Mausta. Levitä päälle peruna-pinaattisose ja paista 225 asteessa n. 30 min.
Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.