KALAPIIRAKKA

1,5 dl vehnäjauhoja

1 dl ruishiutaleita

0,25 tl suolaa

1 tl leivinjauhetta

1⁄2 dl öljyä

1 dl maitoa

Täyte: 100 g purjoa

1 rkl öljyä

150 g savukalaa

1⁄2 dl ruohosipulisilppua

2 dl juustoraastetta

2 dl kermamaitoa

2 kananmunaa

mustapippuria

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää öljy ja maito. Levitä taikina voideltuun uunivuokaan. Leikkaa purjo renkaiksi ja hauduta öljyssä. Kuutioi savukala. Levitä pohjalle purjo, savukala, ruohosipulisilppu ja juustoraaste. Sekoita munat kerman joukkoon ja mausta. Kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.