KALAPIIRAKKA

1,5 dl vehnäjauhoja

1 dl ruishiutaleita

0,25 tl suolaa

1 tl leivinjauhetta

1⁄2 dl öljyä

1 dl maitoa

Täyte: 100 g purjoa

1 rkl öljyä

150 g savukalaa

1⁄2 dl ruohosipulisilppua

2 dl juustoraastetta

2 dl kermamaitoa

2 kananmunaa

mustapippuria

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää öljy ja maito. Levitä taikina voideltuun uunivuokaan. Leikkaa purjo renkaiksi ja hauduta öljyssä. Kuutioi savukala. Levitä pohjalle purjo, savukala, ruohosipulisilppu ja juustoraaste. Sekoita munat kerman joukkoon ja mausta. Kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.