KUNINKAAN LIHARULLAT

4 hirven ulkofileepihviä

400 g jauhelihaa

165 g juustoraastetta

persiljaa

1 tölkki tummaa olutta

3 dl riista fondia

4 rkl sinappia

mustapippuria

ripaus hienoa merisuolaa

chiliä

4 valkosipulinkynttä

Sekoita porsaan jauhelihaan juusto ja persilja. Mausta. Nuiji lihafileet ohuiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pintaan sinappia. Muotoile jauhelihaseoksesta tanko pihvin päälle, rullaa ja sido narulla. Ruskista kauniin ruskeiksi joka puolelta, lisää sitten fondi, olut ja valkosipulit Hauduta noin 50 minuuttia. Saosta liemi Maizena-suurusteella. Tarjoile uunijuuresten kera.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.