Kaali-porkkanasalaatti

n. 700 g kaalia

1 porkkana

1 valkosipulin kynsi

2 dl kiehuvaa vettä

1 dl sokeria

1 dl öljyä

1 rkl suolaa

2 rkl etikkaa

Hakkaa tai leikkaa kaali hienoksi, raasta porkkanat ja hienonna valkosipulinkynsi.

Sekoita kiehuvaan veteen sokeri, ruokaöljy ja suola. Sekoita kiehuvaan veteen sokeri, ruokaöljy ja suola, retikkaa ja viimeiseksi. Kaada seos porkkanaraasteen ja valkosipulin päälle. Lisää sitten kaali. Sekoita hyvin ja anna imeytyä tunnin verran.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.