Kala-kasvisnyytit

400 g kalafileitä

2 porkkanaa

2 sipulia

200-250 g herkkusieniä

0,5 tl suolaa

1 rkl sitruunan mehua

tilliä, basilikaa tai timjamia,

1 rasia tuorejuustoa

1 rkl hunajaa

mustapippuria myllystä

Paloittele kalafileet annospaloiksi. Suikaloi kasvikset. Jaa kasvikset ja kalapalat kerroksittain neljälle alumiinifolioarkille. Ripottele kaloille hieman suolaa ja sitruunanmehua. Lisää hienonnetut yrtit.

Notkista hunaja esimerkiksi mikroaaltouunissa ja yhdistä tuorejuustoon. Lusikoi seos kalojen kasvisten päälle, lisää pippuria myllystä ja ummista foliot nyyteiksi. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.