Kala-pähkinäkastike

500 g kalafileetä

2 rkl sitruunamehua

1 kalafondikuutio

3 dl vettä

3 rkl vehnäjauhoja

200 g isoja katkarapuja

2 dl maapähkinöitä

1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja

½ dl kapriksenmarjoja

½ rasiaa kirsikkatomaatteja

½ ruukkua basilikaa

½ ruukkua tilliä

Poista nahka ja ruodot, kuutioi filee. Laita kalapalat paistinpannulle ja kypsennä hetkinen. Lisää joukkoon veteen sekoitettu vehnäjauho, kypsennä muutama minuutti. Lisää kalafondi ja sitruunamehu. Kypsennä kalat miedolla lämmöllä sekoitellen. Lisää katkaravut ja tuorejuusto. Lisää suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit, kaprikset, halkaistut kirsikkatomaatit ja hienonnetut yrtit. Kypsytä vielä muutama minuutti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.