Kala-sienikastike pastalle

(neljä annosta)

1 sipuli

2 dl esikäsiteltyjä kanttarelleja tai muita sieniä

2 dl pieniä kesäkurpitsakuutioita

2 rkl margariinia tai voita

2 rkl vehnäjauhoja

3 dl kalalientä (kuutiosta)

300 g kirjolohipaloja

1/2 rl currya

1/4 tl valkopippuria

2 rkl smetanaa

1 dl tillisilppua

Kuori ja silppua sipuli sekä paloittele sienet. Hauduta sipuli, sienet ja kesäkurpitsakuutiot rasvassa, kunnes sipuli pehmiää. Sekoita joukkoon jauhot ja anna imeytyä.

Lisää kalaliemi, sekoita ja anna kiehua viisi minuuttia.

Lisää kalapalat ja anna niiden hautua kypsiksi. Lisää mausteet ja tillisilppu.

Tarjoa kastike keitetyn pastan kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.