Kalakeitto

5 dl kalalientä

1 porkkana

1 sipuli

3 perunaa

100 g sulatejuustoa

200 g lohikuutioita

¼ paprikaa

tilliä

timjamia

rakuunaa

viherpippuria

Kuori ja suikaloi porkkana, keitä kalaliemessä 5 min. Lisää hienonnettu sipuli ja kuoritut, lohkotut perunat. Keitä 10 min. Lisää kuutioitu paprika ja sulatejuusto nokareina. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää lohikuutiot ja mausteita. Hauduta 10 min.

Uusimmat

Ruoka

Vähän raaka-aineita, paljon kaulitsemista ja taittelua – Neljä erilaista torttutaikinan reseptiä

AURA-PUOLUKKALIHAPULLAT

POROJÄÄDYKE

APPELSIINIHYYTELÖ

Jouluinen possupata

GLÖGI

Rommirusinarahka

BROILERIPANNU

Onko tässä upein itsenäisyyspäivän kakku? Poimi nopeat ja hitaat vinkit tämän päivän jälkkäreihin

YLIKYPSÄÄ OMENAKYLKEÄ

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.