Kalanyytit

500 g pakastekasvissuikaleita

300 g nahatonta lohta tai kirjolohta

0,5 tl sitruunapippuria

0,5 tl suolaa

0,5 dl hienonnettua tiliä

tilliä ja sitruunaa koristeeksi

 

Jaa kasvissuikaleet neljän foliopalan päälle.

Leikkaa kala neljään yhtä suureen osaan ja pane kasvisten päälle.

Ripota pinnalle sitruunapippuria, suolaa ja hienonnettua tilliä.

Kääri folio kiinni ja nosta nyytit uunipellille.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30–40 min.

Voit kypsentää nyytit myös grillissä noin 30 min. ajan.

Koristele valmiit, avatut nyytit tillillä ja sitruunalohkoilla.

Tarjoa nyyttien kanssa tartar-kastiketta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.