Kalarullat

3 kuhafilettä

3 viipaletta kylmäsavulohta

puolikas sitruuna

200 g kantarellituorejuustoa

sitruunapippuria

1 dl parmesaani-korppu­jauhoseosta

 

Puolita kalafileet pituussuunnassa, jos ne ovat suuria. Purista fileille sitruunaa, ripottele päälle sitruunapippuria ja painele lautaselle parmesaani-korppujauhoseokseen. Laita fileiden päälle graavilohisiivu ja levitä päälle kantarellituorejuustoa. Kääri rullalle ja kiinnitä hammastikulla. Paista rullia muutama minuutti voi-öljyseoksessa. Asettele rullat uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.